Ред в дрешника – Характеристики и тенденции

Съблекалнята е прекрасно изобретение, създадено от човека. В стаята, запазена за съхранение на неща, може да скриете какво ли не. От обувки, чанти, спортно оборудване и други малки неща, които не биха могли да намерят мястото си в други стаи. Така и да направите цялостно оформление на апартамента. Такова включва зона за гардероб, но какво ще стане, ако дизайнерите не са предвидили място за съхранение на нещата?

Заслужава си да помислите и вероятно ще разберете как да направите съблекалня в дома си. Дрешника, както всяко друго пространство, има свои собствени интериорни характеристики, които ще бъдат разгледани в тази статия.

Може би най-важният и труден момент в подредбата на съблекалнята е да се намери място за това, да се отделят няколко квадратни метра за съхранение на вещи. Е, ако оформлението на вашия апартамент предполага наличието на килер, от който просто може да направите съблекалня.

Тук по-често собствениците на апартаменти трябва да оборудват импровизирано място за съхранение на нещата в спалнята, коридора и дори хола под формата на вградени гардероби, рафтове и други структури. Знаем обаче няколко места в апартамента, които могат лесно да се превърнат в компактна, но просторна система.

Ако живеете в селска къща, тогава просто няма по-добро място за дрешник от пространството под стълбите. По принцип пространството не се използва и е идеално за съхранение на системи за съхранение и стелажи. В килера под стълбите може да поставите всичко и дори повече.

Съвременните вградени системи позволяват да организирате съблекалня във всеки ъгъл, независимо от формата му. Може да го направите и по друг начин: да поставите системата за съхранение на най-видимото място, разбира се, при условие че декоративният дизайн ще отговаря на общия стил. В интериорите, често срещани са такава техника: около прозореца е инсталиран вграден гардероб или ниша с различни рафтове и чекмеджета, които рамкират прозореца по периметъра и побират всички необходими неща.

Една от нестандартните идеи за избор на място за съблекалнята е в спалнята, зад таблото. Ако зоната позволява, а помещението служи само като място за почивка и не се комбинира например с офис. Tогава зад леглото може да направите ниска преграда, някъде до средата, стени, да украсите структурата и да подредите система за съхранение вътре, където постелката е лесна за поставяне, неща, книги, дрехи или обувки.

Разбира се, такъв дизайн леко ще намали използваемата площ, но въпреки това визуално ще увеличи пространството, да не говорим за факта, че той може да се превърне в връхна точка на целия интериор, ако използвате въображение в неговия дизайн.

Как може да се декорира „съблекалня“ зад таблото? Всичко зависи от стила на стаята, но има няколко общи препоръки. Може да използвате плат, фототапети, витражи, лакирани фасади, резбовани рамки, ракита или всякакъв друг дизайн на повърхността. Може и да измисляте нещо свое.

Сами виждате, че редът в дрешника – са има своите правила и изисквания, технически характеристики и модни тенденции. Когато сте готови за такива промени, лесно може да наемете екипите по изхвърляне на излишни нещатоварнипревози.com.